Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ / ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ METRON SECURITY SERVICE

Εγκαινιάζοντας μία νέα θεματική ενότητα στο ιστολόγιό μας, σας παρουσιάζουμε επιχειρήσεις που συντάσσονται δημοσίως με τους ανθέλληνες προδότες νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ελπίζοντας τα δημοκρατικά αντανακλαστικά των Ελλήνων συμπολιτών μας να τις οδηγήσει στο περιθώριο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.


Η παρούσα ανάρτηση αφορά μία σχετικώς άγνωστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (Security), με την επωνυμία 'Metron Security Service'. Ιδιοκτησίας κάποιου Μπατζάκα Στέλιου. Η προαναφερθείσα επιχείρηση είναι εν πολλοίς κρατικοδίαιτη. Τα έσοδά της εξαρτώνται κυρίως από συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο. Στον κατάλογο των πελατών συγκαταλέγονται σε περίοπτη θέση το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας 'Άγιος Παντελεήμων' (http://www.nikaia-hosp.gr/), το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δυτικής Αττικής (http://www.cawa.gr/) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α., http://www.oaka.com.gr/).


Ύστερα από επισταμένη έρευνα στο Πρόγραμμα 'Διαύγεια', διαπιστώσαμε πως εν ενεργεία παραμένει η Σύμβαση υπ'αριθμόν 31/12 με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Το κόστος της ανέρχεται σε 60762 ευρώ για χρονικό διάστημα μόλις 5 μηνών. Δεδομένου ότι το ΓΝΝ 'Άγιος Παντελεήμων' συνεργάζεται με τη 'Metron Security Service' τουλάχιστον από το 2011 (Σύμβαση υπ'αριθμόν 48/11), αντιλαμβάνεστε τα υπέρογκα ποσά που αποκομίζει το παράρτημα των εν Ελλάδι νοσταλγών του Αδόλφου Χίτλερ. Απορία δημιουργεί το γεγονός ότι η διμερής συνεργασία υπόκειται σε αλλεπάλληλες παρατάσεις, με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δημοσίου Νοσοκομείου. Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην απόφαση με ΑΔΑ (= Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης) Β44Τ46906Ψ-ΑΨΧ και Αριθμό Πρωτοκόλλου 31/12 (http://et.diavgeia.gov.gr/f/nikaia-hosp/ada/%CE%9244%CE%A446906%CE%A8-%CE%91%CE%A8%CE%A7):
'Στην υπ’ αριθμ. 25/27-7-11 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου (Απόφαση 7η) εγκρίθηκε η παράταση της ανωτέρω σύμβασης του Νοσοκομείου, για τρεις (3) μήνες, ήτοι από 23-8-11 έως 22-11-11.

Στην υπ’ αριθμ. 34/9-11-11 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου (Απόφαση 28η) εγκρίθηκε η παράταση της ανωτέρω σύμβασης του Νοσοκομείου, για τρεις (3) μήνες, ήτοι από 23-11-11 έως 22-2-12.

Στην υπ’ αριθμ. 1/22-2-12 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου (Απόφαση 55η) εγκρίθηκε η, εκ νέου, παράταση της ανωτέρω σύμβασης του Νοσοκομείου για πέντε (5) ακόμη μήνες, ήτοι από 23-2-12 έως 22-07-12.'


Μία τελευταία - ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος - πληροφορία είναι ότι το σύνολο των επίμαχων συμβάσεων φέρουν την υπογραφή του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, κ. Χρήστου Ρέσσου. Δεν υφίσταται όμως δυνατότητα εισαγγελικής παρέμβασης ή έστω πειθαρχικού ελέγχου, καθώς ο ιατρός Χρήστος Ρέσσος απεβίωσε στις 28 Αυγούστου του 2012.



Πελάτες της 'Metron Security Service', από τον ιδιωτικό τομέα, ήταν/είναι οι ακόλουθοι:
- Η αλυσίδα ταχυφαγείων Everest
- Η εταιρεία πώλησης ηλιακών θερμοσιφώνων Fyrogenis
- Τα κέντρα διασκέδασης Βαρελάδικο & Pounta Beach στην Πάρο
- Η εταιρεία εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων Poulis Auto Center
- Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης & ο Αθλητικός Όμιλος Ιωνικού Νικαίας
- Η εταιρεία παραγωγής και διακίνησης συσσωρευτών μολύβδου οχημάτων Ι. ΧΟΥΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
- Η εταιρεία κατασκευής και πώλησης συνθετικών κουφωμάτων OSCAR O.E.


Ας επιστρέψουμε στα 'κατορθώματα' της 'Metron Security Service'. Όντας μία από τις λιγότερο γνωστές/δημοφιλείς εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελάχιστα άτομα είχαν διερευνήσει την ενασχόληση της ηγετικής της ομάδας στο Διαδίκτυο. Δηλαδή την ανάρτηση νεοναζιστικών απόψεων και άρθρων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) και τη διασύνδεση τόσο με στελέχη όσο και με απλά μέλη της Χρυσής Αυγής. Έως ότου τα καθίκια δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και απήντησαν μέσω του Twitter σε έτερο χρήστη που επιδοκίμαζε την υγιή αντίδραση των Ελλήνων εμπόρων της Λαϊκής Αγοράς Μεσολογγίου απέναντι στη νταβατζίδικη αντιποίηση Αρχής/επιτόπιο έλεγχο των Χρυσαυγητών. Ιδού τί έγραψαν οι 'ιδιωτικοί μπράβοι' της 'Metron Security Service':
'ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΜΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΒΡΟΜΟΚΩΛΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ'


Προσέξτε την ορολογία και το ύφος. Πανομοιότυπα με την αντίστοιχη ορολογία και το ύφος της Χρυσής Αυγής. Επειδή όμως μία μόνο φράση δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα και κατηγοριοποίηση ενός ατόμου ή μιας επιχείρησης, ορισμένοι χρήστες είχαν την πρόνοια να εξετάσουν το σύνολο των αναρτήσεων της 'Metron Security Service' καθώς και τους followers-friends. Άμεσα επιβεβαιώθηκε η απέχθεια των νεοναζί μπράβων απέναντι σε οποιονδήποτε Έλληνα δεν υιοθετούσε την αρρωστημένη νοοτροπία της Χρυσής Αυγής. Η 'λογική-σύνθημα' της συμμορίας της Χρυσής Αυγής: 'Εναντίον όλων'





Έπειτα της αρνητικής δημοσιότητας που έλαβε στο διαδίκτυο η συμπόρευση με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου της Χρυσής Αυγής, ο επίσημος ιστότοπος της 'Metron Security Service' έπαψε να υφίσταται (http://www.metronsecurity.gr/). Επίσης κατήργησαν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter και το Facebook, ενώ 'κλείδωσαν' και το ιστολόγιο http://www.metronsecurity.com/ (όπου πλέον επιτρέπεται η πρόσβαση μόνον σε προσκεκλημένους αναγνώστες). Προφανώς τα θρασύδειλα υποκείμενα της νεοναζιστικής συμμορίας δεν έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν την κοινή γνώμη. Εξ ου και εξειδικεύονται σε ψευδο-ιδεολογικές τοποθετήσεις εκ του ασφαλούς και μαφιόζικα χτυπήματα υπό την κάλυψη του σκοταδιού. Τώρα πια υπάρχει μόνο το προφίλ της 'Metron Security Service' στον ιστότοπο του 'Χρυσού Οδηγού' (http://www.xo.gr/profile/profile-906642106/el/). Τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης του Στυλιανού Μπατζάκα έχουν ως εξής: Βερανζέρου 22, 104 32 - Αθήνα, τηλέφωνο 2111827190 / fax 2114011498.





Ευχαριστούμε το ιστολόγιο 'ΠαραλληλοΓράφος' (http://parallhlografos.wordpress.com/2012/09/13/metronsecurity/) που επέστησε την προσοχή μας στο σκάνδαλο με τη νεοναζιστική/χρυσαυγήτικη εταιρεία 'Metron Security Service' και απετέλεσε το έναυσμα για το συνεχιζόμενο αφιέρωμα εκ μέρους μας.

1 σχόλιο:

  1. κοψτε την μαλακία εκεί στο σταλινικό συριζοκκε γιατί θα τυφλωθείτε.......ο μπαφος που κάνετε σας έχει κάψει τα κυταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή