Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ORIGINAL 21 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Δυστυχώς για τους θρασύδειλους νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή', ο μαζικότερος Σύνδεσμος Φιλάθλων της προσφυγομάνας ΑΕΚ τίθεται επισήμως απέναντί τους.



Η αρχική αφορμή ήταν η επίθεση στο βουλευτή της Αριστεράς Δημήτρη Στρατούλη στις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο Ο.Α.Κ.Α., κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ-Ατρομήτου. Στην άναδρη επίθεση υπό την κάλυψη του σκοταδιού - χαρακτηριστικό γνώρισμα των Χρυσαυγητών - που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου συμμετείχαν τρεις νεοναζί εναντίον του μεσήλικα Στρατούλη. Το ίδιο κιόλας βράδυ, η Original 21 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση (http://original21.com/headlines/193):
'Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη οτί είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

ΥΓ. Απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.
 ORIGINAL 21'



Η Χρυσή Αυγή φυσικά αρνήθηκε το περιστατικό αλλά η ηλιθιότητα των στελεχών & των μελών της απεκάλυψε την αλήθεια. Σε ηχητικό ντοκουμέντο του έγκυρου Βρετανικού Ειδησεογραφικού Δικτύου BBC (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20838223), το οποίο κατέγραψε ο ανταποκριτής Tim Franks αφ'ότου κατόρθωσε να παρεισφρήσει σε συγκέντρωση της συμμορίας σε κάποιο από τα τοπικά μπουρδέλα της, ακούγεται ξεκάθαρα η παραδοχή της επίθεσης στο βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.




Έχοντας αυτοκαταστροφικές τάσεις και μη κατανοώντας τις συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις τους, οι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου της Χρυσής Αυγής διέπραξαν ένα ακόμη αδίκημα κατά της πολυπληθούς οικογένειας της ΑΕΚ. Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 επιτέθηκαν απρόκλητα σε μέλη της Original 21 Κορίνθου επειδή συγκέντρωναν ρούχα και τρόφιμα για άπορες οικογένειες Ελλήνων & μεταναστών καθώς και για τους κρατουμένους των Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων. Καθώς όμως οι ΑΕΚτζήδες δεν αστειεύονται, ορίστε πως εκτυλίχθηκε η συμπλοκή:
'Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας (Original 21 - Παράρτημα Κορίνθου) είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα έχουν ανάγκη. Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλοπς τους επιτέθηκαν.

Το τί επακολούθησε, τροφή για σκέψη…

Στην επίθεση συμμετείχε και ο βουλευτής τους Μπούκουρας, προφανώς ο "λ(οχ)αγός τους".  Τα "κομάντο" έφαγαν μεγάλη ήττα!!! Η σφαλιάρα πήγε σύννεφο...  Παρακαλούμε τους Νεοναζί Ρατσιστές που έχασαν τα δόντια τους να περάσουν από το club μας να τα παραλάβουν !  Τα βρήκαμε και τα μαζέψαμε....!

ΥΓ.1 Όποιος δεν έχει δει φασίστα να κλαίει δεν έχει δει τίποτα στην ζωή του !
ΥΓ.2 Την επόμενη φορά που θα σχεδιάζετε κάτι τέτοιο, την ώρα που τρώτε την σούπα σας με καλαμάκι, μετρήστε πόσοι είσαστε και πάρτε 50 παραπάνω για σιγουριά !

Θρασύδειλα ασπόνδυλα, βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !! ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ !!!'
(ΠΗΓΗ: AthensIndymedia, https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1445657)




Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή αποπειράθηκε (μάταια) να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενη ότι ο βο(υ)λευτής Μπούκουρας και η συνοδεία του δέχθηκαν επίθεση καθ'οδόν προς τη Νομαρχία Κορίνθου. 'Ξέχασαν' μάλλον πως η Νομαρχία Κορίνθου ήταν κλειστή εκείνη τη μέρα...


Το ρεζιλίκι των Χρυσαυγητών κοινοποιήθηκε σε αθλητικά και μη blogs, ενώ ανακοίνωση συστράτευσης με την Original 21 Κορίνθου εξέδωσε η Original 21 Έβρου (διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της ΑΕΚ Original 21, http://original21.com/headlines/202).




Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ιδεολογική συμπόρευση Συνδέσμων έτερων ΠΑΕ σε Ελλάδα και Κύπρο με την πρωτοβουλία της Original 21. Ήδη οι φίλαθλοι της 'Ομόνοιας Λευκωσίας' εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση συγχαρητηρίων (http://www.trifylli.net/2013/01/03/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-original-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%85/), ενώ οι επαφές εντείνονται τόσο με την 'Θύρα 7' όσο και με την 'Θύρα 13' (δηλαδή τους οργανωμένους οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα) για τη δημιουργία ενιαίου αντιφασιστικού μετώπου. Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι του Ηρακλή ήταν οι πρώτοι που συγκρούστηκαν με τα μπάσταρδα των Γερμανοτσολιάδων στις 24 Οκτωβρίου του 2012 (βλ. AthensIndymedia, https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1432450). Τέλος, ειδικής αναφοράς χρήζει το 'Navajo Club' της Παναχαϊκής, ως ο παλαιότερος αντιφασιστικός Σύνδεσμος Πατρινών Φιλάθλων, αλλά και ο 'ΠΑΟΚ 1926' που επίσης διένειμε βοήθεια σε συμπολίτες μας ανεξαρτήτως χρώματος-εθνικότητας-θρησκείας (http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=34284&newsid=1) .




Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες συνειδητοποιούν πόσο αδύναμοι, δειλοί, αμόρφωτοι και αποτυχημένοι είναι οι Χρυσαυγήτες. Δίχως την παρουσία και την συνδρομή των ΜΑΤ δεν τολμούν ούτε καν να ξεμυτίσουν από τις τρύπες του. Οποτεδήποτε έχει σημειωθεί συμπλοκή με αντιφασίστες, ακόμη και όταν οι Χρυσαυγήτες υπερτερούν αριθμητικά, αναγκάζονται σε άτακτη υποχώρηση με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό να είναι εμφανή στα πρόσωπα των νεοναζί. Μόνο για επιθέσεις σε ταλαιπωρημένους από τις κακουχίες ανθρώπους είναι ικανοί, ενώ ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις βασίζονται σε αιφνιδιασμό-εξοπλισμό-αριθμητική υπεροχή.



Μετά από αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις, αναμένεται η επίσημη μετονομασία της ανθελληνικής συμμορίας των νοσταλγών του Αδόλφου Χίτλερ σε 'Χρυσή Πορδή'. Πιστή στο παράδειγμα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κρυβόταν σαν αρουραίος ή κατσαρίδα προκειμένου να γλυτώσει το αυτόφωρο τον Ιούνιο του 2012, η 'Χρυσή Πορδή' θα υιοθετήσει το διπλανό σύμβολο για τις εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητές της.

Η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε Χρυσές χεσμένες Κοτούλες...

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΘΡΑΣΥΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή