Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ (ΣΚΑΪ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΛΑ.Ο.Σ.) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ !!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος το έγραψε στο Twitter. Η φράση που χρησιμοποίησε είναι η ακόλουθη:
'Θυσιάζεται ο Ελληνικός Στρατός στον βωμό του λαϊκισμού της απάτης και του ψεύδους !'




Στην Ελλάδα της επίσημης ανεργίας του 20%, με το ποσοστό πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας να ανέρχεται σε 30%. Στην Ελλάδα της φτώχειας, της κατάθλιψης, της απόγνωσης, του υποσιτισμού, των αστέγων, των αυτοκτονιών.




Σε αυτή την Ελλάδα, ο εφοπλιστής Γιάννης Αλαφούζος - πρωτοπόρος στην εκβιαστική επιβολή ατομικών συμβάσεων εργασίας στις επιχειρήσεις του, υπερασπιστής του μοναχού Ευφραίμ του 'Σκανδάλου Βατοπεδίου', δήθεν πρωτοπόρος του περιβαλλοντικού ακτιβισμού (ανέξοδη ευαισθησία και διαφήμιση με τη δουλειά εθελοντών & ΜΚΟ), συνοδοιπόρος του ακροδεξιού κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., υπέρμαχος της Τρόικας και του Μνημονίου - ανησυχεί για τις περικοπές στις αμυντικές δαπάνες!



Την στιγμή που οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας ανέρχονται - εν μέσω κρίσης - σε 7 δις ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του κρατικά χρηματοδοτούμενου Σουηδικού ερευνητικού ινστιτούτου Sipri (http://milexdata.sipri.org/result.php4).




Παρ'όλα αυτά, ο κ. Αλαφούζος διαμαρτύρεται για την εξοικονόμηση 300 εκατομμυρίων ευρώ από τα 7 δις ευρώ των στρατιωτικών εξοπλισμών. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την συνέντευξη τύπου της 10ης Φεβρουαρίου 2012 (διαθέσιμη στην ΕΡΤ Web TV, http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/item/1819-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7-10/02/2012.html).


Αμφότεροι λοιπόν συμφωνούν με τις μαζικές περικοπές μισθών και συντάξεων καθώς και δαπανών υγείας και παιδείας, αλλά επικαλούνται την καταστροφή στο άκουσμα της είδησης για μείωση μόλις 300 εκατομμυρίων στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!



Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε επίσης λόγο για επικίνδυνη άνοδο της αριστεράς και απειλή επικράτησης του κομμουνισμού στην Ελλάδα (!), ενώ και ο Γιάννης Αλαφούζος υιοθέτησε χθες μέσω re-tweet την άποψη κάποιου Θεόφιλου Νικολαΐδη ότι 'Αν ρωτήσω γιατί η Χρυσή Αυγή είναι απειλή για τη Δημοκρατία και το ΚΚΕ δεν είναι, θα με πείτε φασίστα. Γι'αυτό και δεν ρωτώ...'


Η 'λογική' και ο 'ανθρωπισμός' σε όλο τους το μεγαλείο...



Σας παρακαλώ, όσοι θέλετε και μπορείτε, να διαδώσετε το θέμα. Μήπως και ξυπνήσουν όσοι συνεχίζουν να καταναλώνουν τα υποπροϊόντα του Ομίλου Αλαφούζου ή/και να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο έτερο μισάνθρωπο υποκείμενο, τον Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου