Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΗ - ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΗ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Ενώ οι περίπου 700 εργαζόμενοι του ALTER παραμένουν απλήρωτοι, ο Ανδρέας Κουρής θυμήθηκε να κατηγορήσει τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.


Ξεχνώντας πως ο πατέρας του, Γιώργος Κουρής, έφτιαξε ολόκληρη περιουσία μέσω του λαϊκισμού, των εκβιασμών, της εκμετάλλευσης των εργαζομένων (εφημερίδες 'Αυριανή' & 'Φίλαθλος', τηλεοπτικοί σταθμοί ALTER & Kontra), των εικονικών τιμολογίων.





Ξεχνώντας πως ο ίδιος μόνο 'αυτοδημιούργητος' δεν είναι, αφού κάθε του επιχειρηματική δραστηριότητα (MAD TV, MAD Radio, Real News, Real FM) χρηματοδοτήθηκε από τα ίδια αυτά 'μαύρα' χρήματα.





Αντί να βρίσκονται αμφότεροι στην φυλακή, ως απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και με κατασχεμένη την περιουσία τους, κυκλοφορούν ελεύθεροι και διάγουν πολυτελή βίο εις υγείαν των κορόιδων. Αλλά αυτό δεν τους είναι αρκετό. Συνεχίζουν να προκαλούν, παριστάνοντας τους αγανακτισμένους.



Ιδού τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Αυτοί που παρασιτικά απομύζησαν δημόσιο χρήμα, στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων και με την σύμπραξη ή ανοχή των δύο κομμάτων εξουσίας (ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία).


Πράγματι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να λογοδοτήσει. Επειδή στάθηκε είτε ανίκανος είτε προδότης. Όποιο απ'τα δύο και αν ισχύει, τα αποτελέσματα για το λαό ήταν τραγικά. Και ως προς το λαό, ως προς τον μέσο/καθημερινό πολίτη πρέπει να λογοδοτήσει. Όχι προς τον κάθε Κουρή και το συνάφι του.


Ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να αναρωτηθούμε εάν τελικά η οικογένεια Κουρή απολαμβάνει  πολιτικής  ή  δικαστικής  ασυλίας. Και για ποιο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου