Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η COSMOTE ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ


Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας Cosmote, θυγατρική εταιρεία του τηλεπικοινωνιακού ομίλου ΟΤΕ, εγκαινίασε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο του ALTER κ. Κώστα Γιαννίκο.




Τον ίδιο Κώστα Γιαννίκο που εκμεταλλεύθηκε, μαζί με τον έτερο μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Κουρή, τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER προκειμένου να διαφημίζει τα υποπροϊόντα του (περιοδικά, μουσικά cd, εφημερίδες, θεατρικές παραστάσεις, βιβλία). Τον ίδιο Κώστα Γιαννίκο που τελικά εγκατέλειψε καταχρεωμένο το ALTER - με τις οφειλές να ανέρχονται σε 500 εκατομμύρια ευρώ - και απλήρωτους τους περίπου 650 εργαζομένους του.



Τον υπόδικο Κώστα Γιαννίκο, που είχε συλληφθεί το Νοέμβριο του 2011 για οφειλές Φ.Π.Α. 1,2 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα), λόγω της ένταξης του ALTER στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα (βλ. εφημερίδα 'Ελευθεροτυπία', http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=327823).


Τον Κώστα Γιαννίκο που έστησε ολόκληρο απεργοσπαστικό μηχανισμό προκειμένου να συνεχίσει να εκδίδει το περιοδικό 'TiVo' - κάτι που επέτυχε πρόσκαιρα μέσω της 'Τυποεκδοτικής' (= εταιρείας συμφερόντων ΚΚΕ) - μετονομάζοντάς το απλώς σε 'Tivi' (βλ. παλαιότερη ανάρτησή μας, http://skandaloblog.blogspot.com/2012/01/alter.html).


Τον Κώστα Γιαννίκο που αποπειράται να πουλήσει την εφημερίδα 'Ο Κόσμος του Επενδυτή', μην καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα. Δεν εκπλήσσει που οι εργαζόμενοι στα διάφορα έντυπα που εκδίδει η εταιρεία Bestend (http://www.kte.gr/) δημιούργησαν το δικό τους blog, όπου καταγγέλουν τις μεθοδεύσεις και την αναλγησία του 'επιχειρηματία' Γιαννίκου (http://ergazomenoiependyti.wordpress.com/).


Αυτό το 'υποκείμενο' επέλεξε η Cosmote για να προωθήσει τα προϊόντα της. Η διμερής συνεργασία αφορά το πρόγραμμα '2 FOR ONE' (http://www.2forone.gr/), βάσει του οποίου παρέχεται η δυνατότητα αγοράς δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός για οποιαδήποτε παράσταση των θεάτρων της 'Ελληνικής Θεαμάτων' (http://www.ellthea.gr/). Η προσφορά προϋποθέτει την αποστολή sms σε πενταψήφιο αριθμό ειδικής χρέωσης της Cosmote.



Η Cosmote επιδεικνύει για μία ακόμη φορά την 'εταιρική της ευθύνη'...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου