Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ 'ΦΙΜΩΣΕΤΕ' ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Οι νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή' έχουν συστήσει μία ολιγάριθμη ομάδα ηλεκτρονικού 'πολέμου'. Αποστολή τους είναι αφ'ενός να αναρτούν σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πχ. Facebook, Twitter), εφημερίδες (πχ. 'Πρώτο Θέμα') και  ιστοσελίδες / ιστολόγια  υψηλής επισκεψιμότητας (πχ. Youtube, PrezaTv) κι αφ'ετέρου να εμποδίζουν την πληροφόρηση της κοινής γνώμης αναφορικά με τις παράνομες (ενίοτε δε και ανθελληνικές) ενέργειες των υπόδικων στελεχών της.


Παράλληλα διαθέτουν ένα δίκτυο από sites και blogs, είτε διαχειριζόμενα απευθείας από μέλη είτε φίλα-προσκείμενα στην Χρυσή Αυγή, που λειτουργούν ως επίσημο ή ανεπίσημο 'Γραφείο Τύπου'. Τα σημαντικότερα είναι τα ακόλουθα:
- http://xagr.net/, Επίσημος ιστότοπος της νεο-ναζιστικής οργάνωσης
- http://www.stoxos.gr/,  Χουντική / Νεο-ναζιστική  εφημερίδα 'Στόχος'
- http://xamwrias.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Πελοποννήσου
- http://www.xa-amthraki.net/, Περιφερειακή Οργάνωση Αν. Μακεδονίας & Θράκης
- http://xa-ndhellas.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Νοτιοδυτικής Ελλάδος
- http://xa-kriti.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης
- http://xa-stereas.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Στερεάς Ελλάδος
- http://xavolos.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
- http://xathess.blogspot.gr/, Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας
- http://cretanpatriot.wordpress.com/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog Κρήτης
- http://xa-pyrhnasaigiou.blogspot.gr/, Πυρήνας Αιγιάλειας & Καλαβρύτων
- http://xryshayghnikaia.blogspot.gr/, Πυρήνας Νίκαιας
- http://hellenicrevenge.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://argonaftes.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://radio-antepithesh.net/, Το επίσημο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής
- http://www.defencenet.gr/defence/index.php, Δήθεν  πατριωτικό / δημοσιογραφικό Site
- http://ethnikolaikometwpo.blogspot.gr/, Blog Κυπριακής ακροδεξιάς οργάνωσης - ομοϊδεάτης Χ.Α.
- http://elamcy.com/, Επίσημος ιστότοπος της εν λόγω Κυπριακής ακροδεξιάς οργάνωσης
- http://metwpoathinas.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://xagr.wordpress.com/, Επίσημο 'βοηθητικό' (back-up) Χρυσαυγήτικο Blog
- http://nsparta.wordpress.com/, Νεο-ναζιστικό βιβλιοπωλείο 'Νέα Σπάρτη'
- http://antipliroforisi.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://resistance-hellas.blogspot.gr/, Επίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://molwn-lave.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://enantion-olwn.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog
- http://dikamaspaidia.blogspot.gr/, Ανεπίσημο Χρυσαυγήτικο Blog



Επειδή οι Χρυσαυγήτες είναι συνήθως αμόρφωτοι και ηλίθιοι, κυρίως όμως ολιγάριθμοι, προσφέρουν εν αγνοία τους πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους. Οι μέθοδοι αντιμετώπισης του ανθελληνικού μίσους τους και της νεο-ναζιστικής φιλοσοφίας τους είναι οι ακόλουθοι:

1) Προκειμένου για Facebook ή Twitter, αναφέρατε (report) την σελίδα ή τον χρήστη για παραβίαση της πολιτικής που διέπει την χρήση του αντίστοιχου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Τα κηρύγματα μίσους, τα ρατσιστικά μηνύματα, η εξύβριση, οι απειλές και η προτροπή τέλεσης εγκληματικών πράξεων εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία. Αρκούν μερικές δεκάδες αναφορές για να απενεργοποιηθεί οριστικά ο επίμαχος ηλεκτρονικός λογαριασμός. Περισσότερες πληροφορίες για το μεν Facebook θα βρείτε στον σύνδεσμο http://www.facebook.com/help/?page=223210624415505&ref=bc, για το δε Twitter στον σύνδεσμο https://support.twitter.com/groups/33-report-a-violation#.


2) Στο Youtube μπορείτε να επισημάνετε ως ακατάλληλο (flag) ένα βίντεο, επικαλούμενοι πανομοιότυπους λόγους (ρητορική μίσους, απειλές, υποκίνηση βίας ή παράνομων πράξεων κλπ). Αυτό συνήθως επιφέρει διαγραφή τόσο του βίντεο όσο και του χρήστη/καναλιού (Youtube User/Channel). Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο http://www.youtube.com/t/community_guidelines.


3) Όσον αφορά τα blogs, είτε αυτά ανήκουν στην υπηρεσία/πλατφόρμα Blogger είτε στην WordPress, μπορείτε να αναφέρετε (submit abuse report) το απαράδεκτο ιστολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=76315 και http://en.wordpress.com/abuse/.


4) Χρησιμοποιήστε τις διευθύνσεις e-mail που μόνοι τους κοινοποιούν οι ανεγκέφαλοι Χρυσαυγήτες στο διαδίκτυο προκειμένου να τους προκαλέσετε υπερφόρτωση άχρηστων μηνυμάτων (spamming). Ανεξαρτήτως της υπηρεσίας e-mail που χρησιμοποιούν οι νεοναζί (hotmail, yahoo, gmail κλπ), κανένα φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων δεν είναι ούτε καν 70% αποτελεσματικό. Επιπλέον το internet spamming (εν αντιθέσει με το mobile phone spamming), βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, δεν αποτελεί αδίκημα. Υπάρχουν δύο τρόποι για γρήγορο spamming. Ο πρώτος είναι να δημιουργήσετε έναν πρόχειρο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της υπηρεσίας Freemail.gr (http://www.freemail.gr/) ή κάποιας παρόμοιας. Αποφύγετε τα χρονοβόρα hotmail, yahoo, gmail. Εντός 30 δευτερολέπτων έχετε e-mail address και δυνατότητα να στέλνετε αλλεπάλληλα e-mails δίχως περιορισμό ως προς την συχνότητα ή τον αριθμό παραληπτών. Ο δεύτερος τρόπος είναι να πραγματοποιήσετε μία αναζήτηση στο Google με search term την φράση 'subscribe to our newsletter' ή 'newsletter subscription'. Έπειτα αρχίστε να επισκέπτεστε οποιεσδήποτε ιστοσελίδες από τα εκατομμύρια αποτελεσμάτων και να συμπληρώνετε τις e-mail addresses των Χρυσαυγητών, καθιστώντας τους συνδρομητές του εκάστοτε newsletter. Εγγυημένα αποτελέσματα συνεχούς spamming, μιας και τα περισσότερα newsletters αποστέλλονται σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση. Το γεγονός ότι ορισμένα newsletters προϋποθέτουν επιβεβαιωτικό e-mail εγγραφής δεν μειώνει αισθητά την αποτελεσματικότητα της δεύτερης αυτής προσέγγισης (η οποία επιπροσθέτως είναι 100% μη ανιχνεύσιμη καθώς τα newsletters στέλνονται από ξένα sites αντί της προσωπικής σας e-mail address). Με δεκάδες ή εκατοντάδες junk mails καθημερινά, η αξιοποίηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία-ανταλλαγή απόψεων-συντονισμό δράσεων καθίσταται απαγορευτική.
Ορίστε και μερικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ανθελλήνων νεοναζί: radioantepithesh@hotmail.com                                                 contact@radio-antepithesh.net
eleftheriaskepsis@gmail.com                                                     xa_ndellas@yahoo.gr
info@defencenet.gr                                                                     vimapress@gmail.com
xamwrias@yahoo.gr                                                                   xa_volos@hotmail.com
xryshayghkalamatas@hotmail.com                                            xa.evias@yahoo.gr
xrisiavgispartis@gmail.com                                                       xastereas@yahoo.gr
greeknsaigio88@gmail.com                                                       ethnikolaikometwpo@gmail.com
argonaytes@yahoo.gr                                                                 admin@xa-amthraki.net
HeLLeNiCReVeNgE@gmail.com                                               cretan.patriot@gmail.com
xrushaugh@gmail.com                                                               metwpoathinas@gmail.com
xabooks@gmail.com                                                                  antipliroforisi88@yahoo.gr
antepithesi@yahoo.gr                                                                 ellas-1821@hotmail.gr
enantion-olwn@live.com                                                            dikamaspaidia@gmail.com




5) Χρησιμοποιήστε τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων που επίσης από μόνοι τους δημοσιεύουν οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Αναδημοσιεύστε τους σε όποιο παρακμιακό forum αγγελιών ή γνωριμιών κρίνετε προσφορότερο, αναγράφοντας ότι πιο ελεεινό μπορείτε να σκεφθείτε ως συνοδευτικό κείμενο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή τέτοιες ενέργειες διώκονται ποινικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να φροντίζετε να χρησιμοποιείται υπολογιστές δημόσιας χρήσης (πχ. πανεπιστημιακών σχολών - εφ'όσον δεν απαιτείται προσωπικός κωδικός - και Internet Cafe). Για την ίδια δουλειά προσφέρονται και τα δημόσια καρτοτηλέφωνα. Μία πλούσια λίστα κινητών τηλεφώνων των νεοναζί θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.xryshaygh.com/index.php/epikoinonia/pyrhnes.


6) Όσοι έχετε πρόσβαση στην εγχώρια ή ξένη hacking scene (= κοινότητα), παρακαλείστε να τους επισημάνετε την απειλή για τη ζωή και την ελευθερία των συνανθρώπων μας που συνεπάγεται η συνέχιση των διαδικτυακών δραστηριοτήτων της εγκληματικής οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή'. Δεν δίνουμε σχετικά links διότι δεν είμαστε σίγουροι εάν αυτά που κυκλοφορούν στο Internet ανήκουν πράγματι στην Greek Hacking Scene και τους Anonymous ή είναι καθεστωτικές παγίδες.


7) Υπογράψτε ηλεκτρονικά - ακόμη και με ψεύτικο ονοματεπώνυμο και μία προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - τις διαδικτυακές αιτήσεις (petitions) που επιζητούν την κατάργηση των νεοναζιστικών blogs που φιλοξενεί η Google και η WordPress καθώς και τον αποκλεισμό εν γένει της Χρυσής Αυγής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα ενδεικτικό link είναι το http://www.change.org/petitions/google-board-of-directors-suspend-the-official-greek-nazi-party-blogs-on-blogger?utm_medium=twitter&utm_source=share_petition.


8) Αποστείλετε e-mail διαμαρτυρίας σε κάθε ηλεκτρονικό έντυπο που δέχεται να δημοσιεύσει νεο-ναζιστικές απόψεις και σχόλια, στα πλαίσια μίας διαστρεβλωμένης λογικής δήθεν 'ελευθερίας του λόγου'. Η εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα' (http://www.protothema.gr/, τηλ. 210 6880700) αποτελεί χαρακτηριστικότατο παράδειγμα.


Όλες οι προαναφερθείσες μέθοδοι είναι δοκιμασμένες. Απλώς απαιτούν μία - ελάχιστη έστω - μαζικότητα προκειμένου να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης βοηθάει όπως μπορεί.




Ασχέτως του προηγούμενου ή του επικείμενου εκλογικού αποτελέσματος, τα μισάνθρωπα υποκείμενα της Χρυσής Αυγής - ως επί το πλείστον εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που επιζητούν την βουλευτική ασυλία - θα συνεχίσουν τις προσπάθειες άλωσης εκ των έσω της πατρίδας μας. Είναι καθήκον κάθε Έλληνα που αγαπά και σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, πρωτίστως δε τους συμπολίτες του, να απομονώσει και να σταθεί αντιμέτωπος στα ναζιστικά καθάρματα που φιλοδοξούν την μετατροπή της κοιτίδας του Ευρωπαϊκού πολιτισμού σε ΄Δ Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου