Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΟ 'ΚΡΥΦΟ' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

Η Χρυσή Αυγή, στον επίσημο ιστότοπό της (http://xagr.net/), περιλαμβάνει πολιτικές δεσμεύσεις που έχουν απήχηση σε ένα υπολογίσιμο τμήμα της κοινής γνώμης. Άλλοτε οικειοποιούμενη προτάσεις άλλων κομμάτων - κυρίως του ευρύτερου χώρου της Κεντροδεξιάς - και άλλοτε αναπτύσσοντας τις δικές της νεοναζιστικές θέσεις περί αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων ασφάλειας των πολιτών, η Χρυσή Αυγή παριστάνει το αγνό, φιλολαϊκό, πατριωτικό πολιτικό μόρφωμα.


Το προεκλογικό της πρόγραμμα χαρακτηρίζεται αφ'ενός από την απαραίτητη ασάφεια που το καθιστά αυτομάτως μη επαληθεύσιμο κι αφ'ετέρου από την προπαγανδιστική επανάληψη υψηλών εννοιών (αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια κλπ) που το καθιστά εντυπωσιακό κι ελκυστικό.


Πίσω όμως από τις όμορφες λέξεις και τις φθηνές υποσχέσεις κρύβονται οι πραγματικές προθέσεις των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Προθέσεις που συνοψίζονται σε μία ανθελληνική, ολοκληρωτική λογική που θέτει σε κίνδυνο τόσο την ίδια την Πατρίδα όσο και τις ατομικές ζωές και περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.



Το αν αυτό οφείλεται στον τυχοδιωκτισμό των στελεχών της δήθεν πολιτικής (επί της ουσίας, όμως, εγκληματικής) οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή' ή στο χαμηλό μορφωτικό τους επίπεδο είτε, ακόμη, στην εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, δεν μας ενδιαφέρει ιδιαιτέρως. Αυτό που μετράει είναι οι συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Άλλωστε όλες οι καλές ή κακές προθέσεις δεν σημαίνουν τίποτα όσο παραμένουν στην σφαίρα της φαντασίας. Η όποια αξία τους πηγάζει από τη δυναμική που αναπτύσσουν στην πράξη.



Ανατρέχοντας στον επίσημο ιστότοπο της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου της Χρυσής Αυγής (http://xamwrias.blogspot.gr/), διαπιστώνουμε την πραγματική διάσταση του επίδοξου κυβερνητικού προγράμματος των νοσταλγών του Αδόλφου Χίτλερ. Ας το εξετάσουμε κατά τομείς (http://xamwrias.blogspot.gr/p/blog-page_13.html), παραθέτοντας αρχικά αυτούσιο το κείμενο της Χρυσής Αυγής και προσθέτοντας έπειτα τη δική μας  ανάλυση / επεξήγηση:



1) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  (Βόρειος Ήπειρος, Μακεδονικό, Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Ομογένεια)

1α. 'Εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Β. Ηπείρου. Άσκηση οικονομικών και άλλων πιέσεων, ώστε να γίνουν πράξη τα ανθρώπινα δικαιώματα για τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας. Συνολική επανατοποθέτηση του ζητήματος και χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής, με στόχο την «ενσωμάτωση της Β. Ηπείρου στη Μητέρα Πατρίδα».' = Δηλαδή προαναγγέλεται πόλεμος με την Αλβανία για την επανάκτηση της Βορείου Ηπείρου. Δεν υφίσταται λογικός άνθρωπος που να εκτιμά πως μία οποιαδήποτε χώρα (εν προκειμένω η ασθενέστερη της Ελλάδος Αλβανία) θα δεχόταν να παραχωρήσει οικειοθελώς το 1/3 της εδαφικής της επικράτειας.


1β. 'Απέλαση των σκοπιανών πρακτόρων, που οργώνουν ελεύθερα την Ελληνική επικράτεια, προωθώντας την ανθελληνική προπαγάνδα των σφετεριστών της εθνικής μας κληρονομιάς. Πρόταξη του ζητήματος των 200.000 Ελλήνων που – κατά την ομολογία του ίδιου του Γκλιγκόρωφ – ζουν στα Σκόπια. Διάλυση του μορφώματος των Σκοπίων, σύνορα με την Σερβία. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας.' = Δηλαδή προαναγγέλεται δεύτερο πολεμικό μέτωπο με τα Σκόπια, ενώ προδικάζεται η επιτυχής έκβαση της σύρραξης και ο διαμοιρασμός της γειτονικής χώρας μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας!


1γ. 'Συνδρομή με κάθε τρόπο στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για απελευθέρωση των Κατεχομένων. Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι αυτή της ισχύος και των όπλων. Η Κύπρος είναι Ελληνική.' = Δηλαδή κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με την Τουρκία, με 'κούρσα εξοπλισμών' και ενδεχόμενο 'θερμό επεισόδιο' ή και πλήρη σύρραξη.


1δ. 'Επάνδρωση όλων των νησιών και αμυντική ασπίδα εξοπλισμών, χωρίς ύποπτες, εκ των προτέρων, τυμπανοκρουσίες. Άμεση άσκηση του διεθνώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της χώρας μας για επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια. Το Αιγαίο ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική θάλασσα.' = Εφ'όσον η Τουρκία έχει χαρακτηρίσει 'casus belli' (ήτοι 'αιτία πολέμου') τη μονομερή επέκταση των εθνικών μας χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και η νομολογία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης αλλά και οι διεθνείς Συμβάσεις για το Δίκαιο της Θάλασσας κινούνται πάνω σε μία συμβιβαστική λογική (προκειμένου για γειτνιάζοντα κράτη με ανεπαρκή θαλάσσια γεωγραφική απόσταση), προαναγγέλεται τρίτο πολεμικό μέτωπο της Ελλάδας στο γεωπολιτικό υποσύστημα της Νότιας Ευρώπης / Μεσογείου.


1ε. 'Εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας κατά τη Συνθήκη της Λωζάννης. Όσοι Έλληνες Χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, τόσοι Μουσουλμάνοι στη Θράκη. Πρόγραμμα συνειδησιακής επανελληνοποίησης των Ελλήνων Πομάκων. Εγκατάσταση Ελλήνων προσφύγων με παραχώρηση γης και στέγης. Όχι στο νέο Κυπριακό που ετοιμάζει η Άγκυρα και οι σύμμαχοί της. Απέλαση των πρακτόρων της Άγκυρας. Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη.' = Δηλαδή, με βάση τα σημερινά πληθυσμιακά δεδομένα, η Χρυσή Αυγή προαναγγέλει υποχρεωτική μετακίνηση πληθυσμών. Είτε Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, στους οποίους έχει  αναγνωριστεί / αποδοθεί  η ελληνική ιθαγένεια, προς την Τουρκία. Είτε Ελλήνων Μη Μουσουλμάνων (ήτοι Χριστιανών) προς την Τουρκία. Πέραν των διεθνών διπλωματικών επιπλοκών, η Χρυσή Αυγή θα υποχρεώνει κατά το δοκούν τους Έλληνες πολίτες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, σε εσωτερική (Δυτική Θράκη) ή/και εξωτερική (Τουρκία) μετακίνηση. Πρόκειται περί κατάργησης κάθε έννοιας ατομικής ελευθερίας, με τον πολίτη να μην δύναται να επιλέξει ούτε καν τον τόπο κατοικίας του.


1ζ. 'Με κάθε μέσο συμπαράσταση του Εθνικού μας Κράτους στην οργάνωση, εκπαίδευση και ανάδειξη των Ελληνικών παροικιών και των δημιουργικών, αγνών πατριωτών αδελφών μας, απανταχού της Γης.Πλήρης αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.' = Θεωρείται δεδομένη η συστράτευση του απόδημου Ελληνισμού, ίσως του πιο παραγωγικού τμήματος του Ελληνικού Έθνους, με τις νεοναζιστικές πρακτικές της Χρυσής Αυγής! Ουσιαστικά ανακοινώνεται η απόπειρα χειραγώγησης της ομογένειας, ενώ διαχρονικά έχει αποδειχθεί ότι οι Έλληνες της διασποράς δεν επιθυμούν την εργαλειακή χρήση τους από οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Μία τέτοια προσέγγιση της Χρυσής Αυγής θα έθετε επιπροσθέτως σε κίνδυνο τα κεκτημένα και την επιρροή των Ελλήνων ομογενών στις χώρες εγκατάστασης, ζημιώνοντας τελικά και το εθνικό κέντρο (ήτοι την Ελλάδα).


2) ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2α. 'Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ κ.α.) και των Διεθνών Οργανισμών (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ), που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας,δεν σέβονται και δεν υπερασπίζονται ως οφείλουν τα δίκαιά μας. Σύναψη συμμαχιών με γνώμονα το όφελος του Έθνους. Όχι στην υποτέλεια. Όχι στην Ευρώπη των πολυεθνικών. Ελλάδα υπερήφανη και δυναμική.' = Ο παραλογισμός συνεχίζεται κι ολοκληρώνεται, με την πλήρη απομόνωση της Ελλάδας από το υπόλοιπο διεθνές σύστημα εθνών-κρατών. Δίχως συμμάχους. Μόνη εναντίον όλων.


3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

3α. 'Κατάργηση των αντεθνικών νομοθετημάτων που ευνοούν και υποθάλπουν ανυπότακτους, αντιρρησίες, Ιεχωβάδες κλπ. Άμεση στράτευση στα 18, ανδρών και γυναικών. Αναβάθμιση των παραγωγικών Σχολών στελεχών, παροχή κινήτρων για την ένταξη των ικανοτέρων στις Ένοπλες Δυνάμεις, αύξηση μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών για τους φρουρούς της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Εκσυγχρονισμός των μέσων και του περιεχομένου της στρατιωτικής μας πολιτικής, ώστε να ανταποκρίνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις στις απαιτήσεις των καιρών.Εξοπλισμοί χωρίς μεσάζοντες. Ο Ελληνικός Στρατός στην υπηρεσία μόνο των Ελληνικών συμφερόντων.' = Τα αλλεπάλληλα προαναγκελθέντα πολεμικά μέτωπα με Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία προϋποθέτουν την ύπαρξη ενός πολυάριθμου στρατού. Στα πρότυπα κρατών όπως η Βόρειος Κορέα, όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού υποσιτίζεται αλλά οι πολεμικές δαπάνες εναντίον του φανταστικού εχθρού παραμένουν αμείωτες, προβλέπεται η υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών καθώς και η αύξηση των προνομίων του μονίμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι υπόλοιποι Έλληνες εργαζόμενοι ή άνεργοι λογίζονται παιδιά ενός κατώτερου Θεού.


4) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

4α. 'Εξυγίανση του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συστήματος. Πάταξη της κερδοσκοπίας, της τοκογλυφίας και του καθεστώτος των μεσαζόντων. Εθνικοποίηση των μονοπωλίων. Εφαρμογή ορίου κατοχής κεφαλαίου ή μέσων παραγωγής, από άτομα ή ομάδες συμφερόντων, ώστε να μην μπορούν αυτά να επηρεάζουν την πορεία της Εθνικής Οικονομίας.' = Εν ολίγοις προαναγγέλεται η δέσμευση καταθέσεων και περιουσιών από άτομα ή επιχειρηματικά σχήματα, με μοναδικό κριτήριο την υποκειμενική εκτίμηση των στελεχών της Χρυσής Αυγής περί πιθανότητας επηρεασμού της πορείας της Εθνικής Οικονομίας. Δεν τίθεται κανενός είδους περιορισμός, ούτε αριθμητικός ούτε νομικός, εξωθώντας τις εγχώριες και ξένες επενδύσεις εκτός Ελλάδος.



Το παραλήρημα συνεχίζεται στο σύνολο των θεμάτων που συναπαρτίζουν το δημόσιο βίο και τις κρατικές λειτουργίες. Δεν πρόκειται απλώς για ηλιθιότητα. Πρόκειται για εγκληματική πολιτική καταστροφής του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων και υποβάθμισης του όποιου διεθνούς ρόλου της Ελλάδας. Δεν διαφέρει σε τίποτα από εθνική μειοδοσία.


Το σκεπτικό ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καν πιθανότητα να εκλεγεί αξιωματική αντιπολίτευση (πόσω μάλλον κυβέρνηση) στις παρούσες εκλογές του 2012 δεν είναι λόγος εφησυχασμού. Ο καθημερινός πολίτης οφείλει να ενημερωθεί για τις ανθρωποκτόνες θέσεις της. Προτού ολόκληρη η Πατρίδα μετατραπεί σε ένα ατελείωτο κολαστήριο αθώων πολιτών, χάριν της ψυχασθένειας των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Εάν σας φαίνεται απίθανο, αναρωτηθείτε πόσο μη αναμενόμενη ήταν η άνοδος του επίσης παρανοϊκού Αδόλφου Χίτλερ στην Καγκελαρία της Γερμανίας εντός λίγων ετών... Κι όμως συνέβη.

1 σχόλιο:

  1. Δεν θέλω να σε παρεξηγήσω φίλε,αλλά είσαι εντελώς εκτός πραγματικότητος και δεν ξέρεις τίποτα ούτε για την Χρυσή Αυγή αλλά ούτε και για τις προθέσεις της.Αν είσαι κομμουνιστής βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί για το τι έκαναν 40 χρόνια οι δικοί σας προοδευτικοί καθώς και οι ΠΑΣΟΚΝΔκράτες και βγάλε μετά συμπέρασμα.Η λασπολογία έχει τελειώσει και θα ανεβαίνει ψηλότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή