Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΙΑ ΚΕΦΑΛΑ

Οι νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης 'Χρυσή Αυγή' απολαμβάνουν της υποστήριξης της Ελληνογαλλίδας δημοσιογράφου Αλεξίας Κεφαλά. Το συγκεκριμένο φασιστοειδές, με προϋπηρεσία στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ', πλέον συνεργάζεται με την εφημερίδα 'Καθημερινή' ενώ παράλληλα απασχολείται ως ανταποκρίτρια της Γαλλικής εφημερίδας 'Figaro' αλλά και του (επίσης Γαλλικού) τηλεοπτικού σταθμού 'France 24'.


Ο εναγκαλισμός της 'συναδέλφου δημοσιογράφου' με τους ανθέλληνες Χρυσαυγήτες αποδεικνύεται και από το ξεχωριστό, εγκωμιαστικό αφιέρωμα προς το πρόσωπό της, που φιλοξενείται στον επίσημο ιστότοπο της νεοναζιστικής οργάνωσης (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujh-se-galliko-kanali-h-chrush-augh-paragei-koinwniko-ergo#.T-DsvfV4345).



Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο 'αντικειμενικό ρεπορτάζ' της Αλεξίας Κεφαλά για τα Γαλλικά ΜΜΕ, όπου η ίδια τονίζει το 'κοινωνικό έργο'  (!)  που παράγει η Χρυσή Αυγή στις γειτονιές της Αθήνας. Επίσης η κα. Κεφαλά, απαντώντας σε ερώτηση Γάλλου τηλεπαρουσιαστή σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Χρυσής Αυγής έναντι της Αστυνομίας, αναφέρει ότι η εν λόγω οργάνωση 'είναι πιο αποτελεσματική από τα πάντα', έχοντας 'καθαρίσει' τις γειτονιές από τους λαθρομετανάστες. Τέλος, όσον αφορά τον χαιρετισμό των Χρυσαυγητών, η Αλεξία Κεφαλά 'καταρρίπτει τον υπάρχοντα μύθο υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι χιτλερικός, αλλά αρχαιοελληνικός'.




Η προσωπική μας άποψη για την Αλεξία Κεφαλά είναι πως, εάν δεν πληρώνεται από την Χρυσή Αυγή για τα 'ρεπορτάζ' της και απλώς ενστερνίζεται τις πρακτικές τραμπουκισμού και δολοφονικών επιθέσεων των θρασύδειλων νεοναζί, θα έπρεπε να επισκεφθεί έναν νευρολόγο-ψυχίατρο. Όσο για την επίσημη Πολιτεία, ίσως θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο αφαίρεσης της ελληνικής ιθαγένειας...



Εάν επιθυμείτε να εκφράσετε στα εγχώρια και ξένα ΜΜΕ που συνεργάζονται με την κα. Κεφαλά την αγανάκτηση, τον αποτροπιασμό και την αντίθεσή σας στις 'αγιογραφίες' που κατασκευάζει για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν ως εξής:
Le Figaro, http://www.lefigaro.fr/contact/contact.php
France 24, http://www.france24.com/en/contact-us
Καθημερινή, http://portal.kathimerini.gr/contact

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου